lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

100 sidevisninger!!

 • hvilken video skal jeg ha?  Nå fikk jeg et sånn kick til og lage en video! skriv i komentarfeltet om hvilken film jeg kan ha! jeg kjeder meg veldig og fikk lyst til og lagen en video, me den kommer ikke før i morgen da, hehe..

  komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! 
  komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! 
   komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! 
  komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter! komenter!     tatt igår hoss mormor

 • nytt design  jeg ble så lei a det jeg hadde så jeg måtte bytte, men bytter sikkert igjen snart fordi det er noen problemer me det.. jeg har prøvd i kansje en og en halv time nå men jeg får ikke til og fikse profilbildet. men det varer ikke lenger enn en uke eller to. og jeg begynner allerede og bli lei av headeren også, så jeg skal ta en photoshoot når snøen er på vei. så hvis noen vil sende meg headere så send det til lena.larsen@hotmail.no

  Eirinej skal slutte og blogge nå og leser jeg innlegget  om hvorfor hun slutter.. jeg fikk faktisk tårer i øynene.. så hun har ikke mistet de kloke ordene hvertfall. jeg synes det er veldig dumt at Eirin skal slutte og jeg håper hun ombestemmer seg snart.

   

 • bilder hoss mormor  igår så skulle jeg og mamma ti mormor for å spise en god middag og vi skulle lage sånne ting vi kunne ha under gryter og heklet sån til å ha rundt telysglass (?) . vi koste oss med dessert etterpå. vi ver der til klokken var hele halv ett! jag holdt på og sovne, men jag hadde jo pcen med så jeg snakket med klassens folk på facebook.. haha.. jeg laget også en lokk idag med grønn. jeg ble sånn passe fornøyd.
  dette var det første jeg skrev når jeg var liten..haha


   

 • bilder

  jakke - cubus (lånt fra Eline)
  dongrijakke - cubus 
  genser - ukjent
  sko - converse

  jeg tvang Eline med på og ta noen bilder igår.. haha. redigert i picmonkey.com
  nå sitter jeg hoss mormor og nettopp hatt en deilig middag og snart dessert :)
 • hva jeg fikk i goodiebagen min fra bikbok  her er videoen om hva jeg fikk i goodiebagen  fra bikbok. Det tok en evighet å laste inn fra kamera til pc-en, så reidgere den, så til pcen igjen, og så til youtube to ganger for den ene gangen så fynke deg ikke. men håoer dere liker videoen og beklager for at den ikke kom på onsdag men det var bare ikke tid. kos dere!!

  trykk på tannhjulet for bedre kvalitet og i HD!

 • sminkevideo - fest  jeg satt sammen en sminkevideo til dere når storebroren min hadde bursdag. jeg vet jeg ikke har blogget på en stund men jeg tenkte jeg skulle gjøre det godt igjen med en sminkevideo da <3 dere får også enda en video i mårgen eller noe sånt om hva jef fikk i goodiebagen min fra bikbok.  trykk på tannhjulet for bedre kvalitet! håper dere likte videoen.

  ps: jeg er syk idag :( 

 • Bursdag til Leon  Idag så har storebroren min, Leon bursdag og mamma hadde sist uke så de feirer sammen <3 jeg har også laget eg video til dere. Men før jeg skal legge den ut så må jeg redigere den. jeg har ikke tid til å ta bilder nå så jeg tar bare bilder fra det siste innlegget.   

 • T-R-E-N-I-N-G!  Idag i første time så hadde vi gym.. vanligvil så ELSKER jeg gym, men idag så var det ikke den rette trenings-dagen. siden vi skulle ha sånne poster så vi måtte løpe fram og tilbake kansje ti ganger rundt hele skolen. Og det var ikke nokk med løping..  det regnet også!GRR.. Og det er ikke ferdig enda, Jeg hadde glemt de vanlige klærene vi skulle ha resten av dagen! jeg fikk jo låne noen klær av verdens beste Tone Lise :D I norsken så skulle vi lage ett fem-minutters skuespill om forskjellige kategorier. Jeg, Isabelle, Tone Lise og Oda var på gruppe sammen og vi skulle ha om stjeling. Vi hadde det veldig morsomt da, hehe. Cornelia var med meg hjem fordi vi skulle gå på trening klokken fire :) Da vi kom hjem så hadde verdens beste mormor laget kotteletter og poteter i brun saus! Vi var jo kjempesultne så det passet jo kjempebra. Når klokken var ca tre så ringte moren til Cornelia og sa at vi måtte komme siden Inga også skulle være med på Turnen.. Så vi måtte først sykle den lange veien til Cornelia og etter det så måtte vi sykle til Inga. På trening så hadde vi styrketrening i hele to timer! så jeg kommer sikkert til og dø av gangsperr imorgen :( Stefaren til Cornelia hentet oss og kjørte oss til Inga så måtte jeg sykle den lange veien hjem. når jeg kom hjem så fikk jeg sjokolade av mamma så etter bloggingen så skal jeg sette igang leksene.

   Jeg fikk noen lubber av mormor igår <3

  '
  Liker du trening? var du på trening idag?

   

 • Day #11  jeg har glemt av 30 days så nå skal jeg fortsette :) Jeg skal skrive fem ting jeg ønsker meg til jul :D

  Alle er linket

  1. Rettetang
  2. kamerastativ
  3. canon eos 550 D selvutløserkontroll
  4. bareminerales pudder foundation i fargen fairly light
  5. iphone 4 / 4S i hvit   

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012
  hits