lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

pausesiden jeg skal være hoss pappa i to uker så kommer jeg ikke til å blogge så ofte, men kommer sikkert til å blogge innimellom.jeg og eline har spørsmålsrunden snart, og blir kansje imorgen eller overimorgen men jeg kan ikke love noe. igår så var jeg og eline vert på rema og kjøpte kattemat og is, siden det var så fint vær ute :)

gammelt bilde

-Lena

 

 • I'm back from France, baby!  Hallo. Igår kom jeg hjem fra Frankrike og gikk til Lena med en gang jeg kom ut av bilen (ofc) vi hadde det kjempemorsomt og hun gikk klokken 10 ca. Det har vært 2 fantastiske uker sammen verdens beste familie. Jeg får ikke tid til å blogge så mye om det nå , men hvis du lurer på noe angående ferien min så er det bare å spørre! Må egentlig gå nå får jeg har HEELE rommet å rydde. Bilder fra turen kommer kanskje imorgen eller i over imorgen . Vi får se :-) 
  Kjenner jeg har savnet bloggingen!

  Snakkes imorgen!♥ 


       *SMASK*              hhahahah, bare følte for dette bildet idag. 

   
        

 • verdens kjedeligste dag :(  idag så våknet jeg av at naboen var på fotballbanen rett ved siden av huset vårt (og da mener jeg rett ved siden av huset) og hålt på med sånne radiostyrte biler og irriterte livet av meg!!
  det var bare plagsomt.. jeg har egentlig bare sett på pc-skjermen i hele dag. etter vi hadde spist middag så hadde jeg og mamma isbit og asbarkes (skrives det sånn?) krig..haha det var så morsomt :D
  idag så har det pisseregnet og ikke vert nor ver ute idag.. jeg har faktisk ikke vert ute idag noen gang!! imåren så skal jeg og mamma i brullupet til moren til Oda.. jeg gleder ikke buksa av meg siden jeg og oda er ikke i et perfekt forhold akkuratt nå men mamma tvinger meg, og sier at det ikke er Oda som har invitert meg men det er birgitte og blablabla.

   men nå skal jeg dysje :)

  -Lena
   

 • rydder rommet  igår så ble det sånn plutseligt pent vær så vi lagde smoothie og satt oss ute på terassen :)  mamma kreide tå ha den tingen i mixeren og få smoothie over hele kjøkkenet..

  så vi måtte bruke den greia der.. hvilken dag er din dolmiodag?

  hadde ikke sminke på :)  naaamm..

  mormor <3 gla i deg  lasse låste meg ute på veranndaen så var jeg støkk der..
  jeg var posotiv i begynnelsen...

  men ble litt kjedeligt etter ti minutter..

  GUD.. plis hjelp meg!!!

  what?!  FamilyLOVE :P brother and sister


  jeg fikk ikke blogget igår siden jeg var på sykehuset og besøkte farmor og farfar med pappa, Leon og Lasse :) det var veldig koseligt. vi snakket og koste osse med kaffe og kakao :)
  jeg er helt døv idag og jeg har sittet på pc-en i to dager nå :( jeg har så veldig lite å gjør som frister meg når jeg ikke kan være med noen siden de er på ''ferie''..
  jeg har rydda litt på rommet si det kan dere får se!! 

  mormorga meg et teppe hun hadde strikka :)

  Believe :D  gøy i begynnelsen her også..  men ikke alltid så gøy..

  jeg måtte stå på denne her, og jeg som har høydeskrekk.. men alt for bloggen :)
  -Lena
 • 5 ting du kansje ikke visste om meg  Jeg takler ikke når folk setter glasset på kanten av bordet!! Hva er vitsen når du har et to meter langt bord , så setter man glasset 10 cm fra å dette ned, knuse og få vann over hele gulvet??  jeg er forelsket i fransk landstil på møbler og sånt..: jeg vet ikke hvorfor men jeg bare syns det er SÅ fint

  Jeg har kjempegod selvtillit: jeg kan synes jeg kan se fin ut på bilder  Jeg ELSKER langt brunt hår med krøller: jeg vet ikke hvorfor men jeg bare syns det er så fint


  Før så likte jeg ikke sjokolade :
  ver det noe som du visste fra før av ?


  -Lena♥
 • Sorgen som aldri vil bli glemt  idag er det en av de tristeste dagene, den mest tårefulle dagen i noens liv. Vi kan aldri tilgi hva Anders Bhering Breivik gjorde mot Norge, mot mennesker som aldri vil kunne se barna sine, foreldrene sine eller søskene sine. Jeg kondolerer til alle som har blitt berørt av det han gjorde, og de vil bli sett opp til av tusener av mennesker.noen tenker at ingenting kan gjøre opp for det som skjedde den 22.07.2011. jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville vert hvis en av mine kjente ble dratt vekk fra meg. I 1 år har Norge slitt gjennom året med sorg og smerte og vil gjøre det i lang tid fremover.Norge er et utrolig sterkt land og det må vi bare vite. for et år siden så mistet vi 77 sterke barn, ungdommer og voksne.Jeg føler dyp sorg og medfølelse med alle som har mistet noen.For mangen medførte dette den største sorgen man kan oppleve, de mistet noen de elsket og kan aldri få dem tilbake.

  Hvis en mann kan skape så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen♥ 

  -Lena&Eline

   

 • på fredag  på fredag så skulle oda sove hoss meg og det gjore hun men vi var på donkeyboy gratiskonsert så jeg skal fortelle om det..da vi kom ned til sandnes sentrum så skulle vi møte noen vi kjennte og andre folk..
  jeg og oda gikk nesten fremderst og sto der litt menn etter hvert så var det for trangt så vi gikk lenger bak. vi fikk noen gode plasser på en benk og vi kunne se allt :) jeg hentet kameraet og kom tilbake..
  men etter ca 5 min så ble oda dytta ned aven  full man så vi sto heller nedenfor benken mens han som var full sto oppå benken. han sto oppe på benken og sølte masse øl på meg siden jeg var rett medenfor.. han sto jo der og danset som bare det, at det ble morsomt..haha.. han sto og snakket med noen jenter og ja.. sang som bare det :P
  jeg fikk oda til å ta et bilde av ''meg'' med ''tilfeldig'' at han var bak meg:

  han med den røde pilen mot seg

  og her er andre bilder fra fredag


  bilde av oda

  korsangeren

  gitaristen

  meg og oda

  når vi skulle hjemm så så vi therese johaug og sånn ble det:
  mamma: det er hun der skiløperen som er norges, nei verdens berømt, løp etter henne, her er kameraet!
  jeg: hvem er det!?
  oda: ja det var det jeg trodde!
  jeg: Hvem er det!?
  mamma: løp da!
  jeg: Hvem er det!?
  oda: vet du ikke det!?
  jeg: Nei!
  Mamma: løp da!
  jeg: Oda kom! (løper)
  oda: nei! det er flaut!
  jeg: kom da..
  FOR SENT!
  da vi kom hjem så var jeg sånn her:

  haha..

  -Lena♠


   

 • Besøke mormor  hei!
  nå skal jeg snart til mormor med mamma :) vi skal dit ca når klokken er halv tre.. når jeg kommer hjem så kan jeg skrive et LANGT og kjedeligt innsegg om hva som skjedde igår :)
  senere så skal jeg sove hoss verdens beste Oda :) oda sov hoss meg og fra igår til idag og si skal kose oss masse i kveld :)

  Oda hoppa vekk fra bildet ..haha

  fra venstre: mc donald's armbånd, (det samme) , tante laget av makrame, vet ikke, jeg laget av makrame, kjøpt på glitter (10kr), mcdonald's armbånd, armbånd fra Amerika (i ♥ mickey)

  -Lena♣   

 • konsert  nå må jeg kjappe meg og jeg mamma og oda skal på donkeyboy gratiskonsert og kommer bilder senere eller i måren :)
   


  -Lena♥

 • FREDAG!  Jeg var ikke på klatrekurset idag heller og idag så var det siste dagen.. men men.. idag så har jeg sett frusterte fruer og er blitt hekta :) jeg skal prøve å se alle sesongene :) idag så hadde jeg skype med eline og hun har det kjempebra i Frankrike :) jeg er sur for at hun ikke tok meg med ;) jeg hadde sikkert skype med henne i to timer eller noe sånt, skal skjekke nå...........  Samtale avsluttet, varighet 1:05:28  hehe..
  jeg har kjedet meg litt idag men det var bare deilig. jeg tenkte å skrive alle bloggene jeg leser, og det er litt mange.. men men:
  http://tcmn.blogg.no/ 
  http://sophieelise.blogg.no/ 
  http://eirinej.blogg.no/ 
  http://www.voeblogg.no/ 
  http://odaai.blogg.no/
   
  http://mammatilmichelle.blogg.no/ 
  http://auroramohn.blogg.no/ 
  http://l0ve.blogg.no/ 
  http://tuvaw.blogg.no/ 
  http://jdbnorway.blogg.no/
  http://rebekkaseglem.blogg.no/
  http://texasgirl.blogg.no/ 
  http://blueedream.blogg.no/ 
  Det var alle bloggene jeg leser :) de er veldig gode til og blogge og ambefaler dem på det sterkeste :) senere idag så skal vi ha Taco til midda og gleder meg :) jeg vet ikke hvorfor men jeg føler at taco smaker best på fredager med cola og solo (??) jeg er et rart menneske .. hehe, her er noen bilder fra hva jeg har på meg idag :)  prøvde sikker ti ganger for å få det bilde rett (fant ikke ut hvordan vi skriver riktig)


   -Lena

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012
  hits