lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

TOMSIdag var jeg og onkel nede i sandnes og kjøpte TOMS! Vi spiste også på en café. Imorgen så skal jeg reise til Haugesund og konkurere med Turnen :) Jeg gruer meg! Jeg tror faktisk at jeg ikke har nevnt konkuransen før nå.. Haha. Jeg vet ikke om jeg blogger imorgen men jeg skal se hva jeg får til. 

Jeg var bare ute i sånn 2 min og tok bildene så de er ikke så gode..
649,- på Villa Rosa

 • Jeg har visst blogg,jeg  Jeg har egentlig ikke vert noe som helst på pcen den siste uka så det er derfor jeg ikke blogget på torsdag. Jeg er akt for lat til å legge ut videoen om osloturen så den kommer jeg heller ikke til å legge ut.. Jeg syntes det var kjempekjekt og har bare blitt mer belieber, og Justin har det jo heller ikke så bra etter det jeg har forstått. Skal jeg være helt ærlig så gråt jeg på konserten, haha!

  Slenger bare inn noen bilder jeg har tatt litt her og der

 • På t.g.i fridays!  Nå sitter vi på restaurant og vi kom til Oslo hele. Senere skal vi på Justin Bieber konsert og jeg gleder meg!! Jeg skal blogge imorgen og legge ut bildene og kanskje en video av turen :)

 • Kosekveld med Inga på fredag!  På fredag sov jeg over hos Inga ----->HER<------ siden vi skulle opp tidligt på lørdags morgen og reise til trekket som vi var i sist uke som heter Ådneram! huh! lang setning.  Jeg orket ikke å blogge igår siden jeg var såå trøtt og jeg la meg klokken ni faktisk.. Vi hadde det veldig kjekt vertfall! Jeg fikk ikke tatt noen bilder siden mobilen min er på reperasjon. Men inga tok noen bilder så hvis hun legger ut bildene på sin blogg så kan jeg legge dem ut her :)


  savner det ♥

 • snart Justin Bieber konsert!  Jeg har faktisk glemt å nevne at jeg skal på Justin Bieber konsert! Jeg skal med bestevennen min, Eline som blogget tidligere med meg på bloggen :) Jeg fikk det i bursdagsgave av mamma. 


  topp - bikbok - bukse - vero moda  - sko converse

 • BURSDAGSJENTE!  Nå er jeg endelig tenåring! Jeg har fått masse fine gaver og penger og hatt en fin kveld. Klokken 13.00 idag så var jeg invitert på middag av farfar med hele familien på pappa sin side og vi spiste god mat og snakket mye! Klokken 17.00 så hadde jeg familiefest med mamma sin side av familien og Inga var også der. Jeg og inga var ute og tok litt bilder som jeg kan vise dere ♥

   

   sko - converse - bukse - bikbok - bluse - bikbok - klokke - mango (fikk klokken idag ♥)

 • Gjesteinnlegg - Inga  Hei♥

  Dette er et gjeste innlegg av Inga (LINK) :) Idag har vi vært på jobb på helgø meny og delte ut smaks prøver som vi tjener 300 kr vær for. Etter vi hadde jobbet spilte vi zombi vs plants som vi er litt hekta på, hahha. Imorgen er det bursdagen til Lena!♥ Det gleder hun seg selvsagt til.Senere idag etter jeg har gått hjem skal jeg til vågen og kjøpe enda en gave til henne siden jeg følte at den jeg hadde allerede kjøpt var litt liten.

    • Skitrekket!  Hei!

  Idag så skulle hele 7-trinnet til Ådneram i skitrekket og jeg skulle stå på slalom for første gang! Jeg var først i den lille bakken og lærte å bremse og svinge, så gikk vi til det store trekket og rant ned der :)

  DET. VAR. GØY!. Jeg er skikkelig glad for at jeg ble med! 

  Nå har jeg nettop spist middag. Vi hadde pizza fra grandiosa.jeg har egentlig ingen planer for å gjøre noe spesielt ikveld så jeg skal sikkert bare høre på musikk og kanskje tøye litt :)

     Har en fin fredagskveld videre, så snakkes vi imorgen ♥

 • Tok en uventet pause, jeg!  Jeg tok fri fra blogging i påskeferien for det var så mye som vi skulle på hele tiden. Jeg va syk idag og igår så jeg blogget heller ikke igår men nå føler jeg meg mye bedre! I påskeferien har jeg vert i tjørhom  og det var veldigveldig gøy der og jeg lærte meg å stå på SNOWBOARD! Meg, på snowboard.. Jeg ville ikke i begynnelsen men så ville jeg etter hvert så søskenbarnet mitt, Markus hjalp meg. Jeg er ikke profesjonell men jeg klarer det basics. 

  Når jeg skulle klare meg selv, så gikk Markus videre til den store bakken ( jeg var i barnebakken fordi jeg var nybegynner ) så skulle jeg, mamma og tanten min sette oss litt ned og drikke litt brus og spise kvikklunsj, fikk vi en telefon om at markus måtte ned på legevakten for han hadde snuflet (?), snufla (?).. samme det.. han snuflet vertfall i en dame og og falt.. så vi kjørte ned på legevakten.  De trodde det var brudd så han måtte bli kjørt helt hjem igjen i sykebil til stavanger sykehus! Men det viste seg at han hadde bare slått albuen ut av ledd, og rett etterpå hadde han slått den tilbake.. så det gikk fint da :)

  // lite bilde fordi det var når jeg var mindre //

   

  Jeg har i tillegg vert ved havet og kjørt båt og vert på eggejakt med godteri i! Jeg rakk ikke å ta bilde før det var spist opp.. Jeg håper vertfall at dere alle har hatt en fin påske med masse godteri, appelsin, kvikklunsj, ski/snowboard og sol!

   

   

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Januar 2013
  hits