lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

Overnatting med Inga!Ikveld så skal Inga ( Blogg ------>HER<------ ) sove over hos meg. Jeg ser virkelig fram til det siden vi har det alltid så gøy sammen når vi sover over hos hverandre! Idag så skulle jeg og mamma kjøpe nye sko til skiene mine men det var ikke i min størrelse noen plasser.. :( For vi skal faktisk på skitur imorgen! yeey! Jeg er litt usikker på om jeg skal ta speilrefleksen, digetalkameraet eller ingen av delene.. Jeg ska tenke på det over natten :)

 

Vi var også og kjøpte påskegodt som vi skal ha i påske egget, men jeg får ikke lov til å se hva vi skal ha så jeg kan ikke ta bilde av det.. men det er helt sikkert ikke nødvendig og se heller.

Nå hører jeg bare på musikk egentlig og synger på sangene og har et lite lonerparty! Haha..

'
jakke - cubus - topp - bikbok - ring - bikbok

 

 • Hvor du kan finne meg!  Jeg har skrevet et innlegg før om hvor du kan finne meg men jeg tenker at jeg har fått en del nye lesere siden jeg begynte å blogge igjen så, ja, da begynne vi (?)

   

  Instagram:

   

  Her legger jeg ut bilder regelmessig :) Jeg har ikke vert så aktiv i det siste for jeg miste laderen til telefonen min

   

  Snapchat: Jeg heter Leny555 og dere kan sende meg snapper om dere har lyst <3

   

  Facebook: Jeg har en side som dere kan ''like'' så det blir lettere og se når jeg legger ut innlegg ------> HER <-------

   

  Kik: Lenaosvoll heter jeg der :)

 • Outfit &#9829;  Skinjakke - HM - topp - BikBok - bukse - Wow - sko - converse - ring - glitter - øredobber - accessories - tubetopp - BikBok.

 • Resten av bildene  Her er resten av bildene! ♥

    • Kjapt innlegg  Nå må jeg engentlig bare optatere dere kjapt for jeg skal pakke for å sova over hos Oda og jeg skal være der halv åtte så ja. Jeg var med isabelle igår så da tok vi litt bilder så da tenkte jeg at jeg bare skulle vise noen av bildene idag og resten imorgen! haha..

   
 • bankkort!  Siden jeg fyller 13 år i år så er jeg gammel nok til å ha bankkort som jeg fikk i posten idag. Det eneste sum er litt dumt er at de hadde litt broblemer med å lage det så det er ikke bilde på kortet og ikke underskriften min heller. Vi kan jo sende kortet tilbake men jeg vil ikke vent lenger så jeg lot det gå :) Idag så hadde vi uteskole på skolen med hele trinnet i sandvedparken og det er grunnen til at jeg har ulltøy og treningstøy på. Det var kjempegøy og jeg, Inga og Oda gikk rundt og spurte etter jakkene til folk for vi var så kalde! Haha! 

   


  Nå er det leksetid!

 • Back on track!  Nå har det blitt vår igjen så nå skal jeg begynne å blogge igjen! 

  Grunnen til at jeg ikke har blogget noe i det hele tatt var fordi jeg ikke blogget bra og ikke hadde noe som helst bloggeinspirasjon. Og det var endel personlige ting som jeg tror jeg skal uttale meg om her :) Nå skal jeg vertfall prøve å begynne å blogge og komme med et innlegg om dagen, men ikke bli overasket om jeg ikke bloggeler hver dag i begynnelsen siden det er jo nå litt nytt for meg. Jeg har også valgt at jeg ikke skal bytte blogg for 1. Jeg har hatt denne bloggen så lenge og vil ikke begynne på nytt. 2. Jeg lagde en blogg som het Lena larsen men jeg greide å glemme passordet! haha..

   


  vi har også fått katt som hete Milla

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Januar 2013 Desember 2012
  hits