lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

Skal jeg bytte blogg?Jeg har tenkt en stund og jeg lurer på om jeg skal bytte blogg? I og med at ''water'' er skrevet feil og bloggnavnet er så langt. Men da er jo det store spørsmålet: Hva skal bloggen hete? 


-Lenalarsen.blogg.no?
-Lenaosvoll.blogg.no?
-Lenalove.blogg.no?


Jeg kom ikke på noe bedre så hvis du kommer på noe PLIS legg igjen en kommentar om hva bloggen skal hete! 

 • Sen forkost  Idag så ble jeg vekket av mamma klokken halv tolv. Jeg fikk ikke til å sove igår før klokken var passert halv fire! Det er helt sikkert fordi jeg drakk en STOR Red Bull igår og det va nok ikke så lurt. Da jeg kom den hadde mamma lagt kanel i svingen/kanelboller/skillingsboller eller hva du enn kaller det. Jeg lagde meg en god frokost som kanskje ikke va i det sunneste slaget, men det va da godt :) 


  Og jeg kommer ikke til å ta bilder av sportsklærne jeg kjøpte siden når jeg prøvde dem så va de ALT for store!
   

 • Jeg har vert syk, okey?  Jeg har vert syk fra tirsdag til idag så jeg har ikke hatt lyst til å blogge. For det første, så jeg ut som et misfoster.. For det andre, jeg hadde influensa, så jeg orket ikke :) Jeg trenger fortsatt flere spørmål til spørsmålsrunden så -------------->HER<------------ kan du finne innlegget! 
  Ifag i 12-tiden gikk jeg og mamma ned i sandnes og spiste frokost på en gaaammel kafé som var veldig koselig :) vi gikk også og kjøpte treningstøy på cubus som jeg kan vise imorgen og vi kjøpte en nattas-shorts på BikBok. 


  Idag har jeg vert med Inga (link) og Eline (link) og vi var på skøyter siden det har kommet is på et kjern rett ved siden av meg. Det var veldig gøy men IS-kaldt! så vi gikk etter en halvtime siden vi frøs så mye.
   

 • spørsmålsrunde!  Jeg tenkte å sette igang en spørsmålsrunde for det er en stund siden jeg hadde det sist! Så da må alle dere Skrive spørsmål i kommentarfeltet for at det skal bli noe av det. Dette blir et veldig kort innlegg siden jeg nettopp kom fra trening og er kjempesulten :)

                                                                                                                             Det er lov å skrive mere enn ett spørsmål                                                                                                                                 

   

 • på trening!  Nå er jeg jeg på trening men takket være blogg.no så kan jeg tidsinstille det! Jeg, Cornelia og Inga er på trening nå så jeg varmer opp rundt nå. Jeg beklager for lite blogging men jeg skal begynne å blogge for fullt nå! Jeg har ikke så mye inspirasjon så gjerne legg igjen en kommentar om tips!

   Jeg skal begynne med at i slutten av hver måned, skal jeg legge ut en video om alle favorittene jeg har hatt den månen. Når jeg kommer hjem idag så skal jeg legge inn den nye headeren min og legge inn nytt design :) Jeg fikk også tips av Eirin --->HER<--- om å blogge klokken 16.00, 18.00 og 20.00! så det skal jeg prøve ut. Men jeg kommer ikke til å blogge nøyaktig på det klokkeslettet :)
   

 • Hallo  Idag var jeg hjemme fra skolen siden jag var dårlig. Jeg har som regel bare vært dypt inni drømmene mine :) Nå er jeg hos pappa og vi skal ha krabbe og reker til middag! Det er yndlings-maten min! Mmmmm.. Nå blogger jeg bare fra Ipaden denne helgen siden jeg har ikke pcen med meg og det er ikke kamera på den stasjonære pc- en.

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012
  hits