lovefirewather - Jeg er en jente på 12 år og begynte og blogge i juni 2012. Jeg blogger om min hverdag og alt som interesserer meg. Mitt bloggforbilde er Eirinej.blogg.no
Forside Add meg Om meg Kontakt

innkjøp!Hei bloggen!

igår så vi en film sim heter Abduction og jeg mener det!! det er den beste filmen jeg har sett og anbefaler alle og se den:) og det er et stort pluss i og med at Taylor Lautner er med i filmen :) det er i kategorien action / thriller men den er egentlig ikke så veldig skummel. den er veldig komplisert så du må følge godt meg i hele filmen :) 
inatt så var jeg våken nesten hele tiden siden vi la oss klokken tolv og jeg sovnet klokken ett men jeg våknet halv tre og lå litt i sengen til klokken var halv fire, så, så jeg på videoer på youtube til halv fem og prøvde å sovne igjen.. jeg sovnet og våknet ca i åtte tiden og så kom pappa ned og han greide å vekke meg og jeg skulle egentlig stå opp og sovnet sittende i sengen igjen..senere så våknet jeg klokken halv ti til nesten tomt hus siden Marcel (lillebror) og Alicja (stemor) var i barnehagen ( Alicja jobber i barnehagen som Marcel går på )... mens pappa var i badekaret. jeg kledde meg og lagde frokost, gikk ned og så på tv til pappa ropte som om det var noe galt men jeg hadde spist halve frokosten min.. han sa at han hadde tappet i badekaret så jeg måtte ta med meg klær opp på badet.. jeg badet og vaska håret og gikk ned igjen og spiste resten at frokosten min.. haha.. senere så gikk alicja og pappa til sykehuset for å besøke farmor, og de var der en stund.. senere gikk jeg og alicja ned til sandnes og kjøpte et par ting:

vi var på cubus

kjøpte truser på cubus for 99,- pr stk.

L´oreal Paris True matc foudation 131,- (på salg, 25% rabatt )

smykke som må byttes 69,-

-Lena

skriv i komentarfeltet om youtube videoer :)

 

 • gadd ikke  idag så skulle jeg egentlig være på den der klatrefabrikken men jeg får så vondt med tanke på at jeg må klatre høytså jeg gadd ikke. jeg har veldig høydeskrekk og det eg noe av det mest iriterende i hele verden og vil egentlig bare dø! jaja.. jeg prøvde å jaste opp video på bloggen men det klikka så det blir bilder..heheidag så har jeg bare serr på frusterte fruer og slappet av. for ca en time siden så hadde vi mcdonald's som eg godt litt innimellon <3   -Oil-free matifying daily moisturiser 84 kr. boost apotek (DRITGOD!)
  -overnight spot treatment 84 kr. boost apotek
  -gummistrikker 19,90 kr Glitter
  -diamantsnurrer? 49,90 kr Glitter


  snakkis

  -Lena   

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012
  hits