Tok en uventet pause, jeg! (lovefirewather)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Tok en uventet pause, jeg!

  • 04.04.2013kl.15:12
  • 0

Jeg tok fri fra blogging i påskeferien for det var så mye som vi skulle på hele tiden. Jeg va syk idag og igår så jeg blogget heller ikke igår men nå føler jeg meg mye bedre! I påskeferien har jeg vert i tjørhom  og det var veldigveldig gøy der og jeg lærte meg å stå på SNOWBOARD! Meg, på snowboard.. Jeg ville ikke i begynnelsen men så ville jeg etter hvert så søskenbarnet mitt, Markus hjalp meg. Jeg er ikke profesjonell men jeg klarer det basics. 

Når jeg skulle klare meg selv, så gikk Markus videre til den store bakken ( jeg var i barnebakken fordi jeg var nybegynner ) så skulle jeg, mamma og tanten min sette oss litt ned og drikke litt brus og spise kvikklunsj, fikk vi en telefon om at markus måtte ned på legevakten for han hadde snuflet (?), snufla (?).. samme det.. han snuflet vertfall i en dame og og falt.. så vi kjørte ned på legevakten.  De trodde det var brudd så han måtte bli kjørt helt hjem igjen i sykebil til stavanger sykehus! Men det viste seg at han hadde bare slått albuen ut av ledd, og rett etterpå hadde han slått den tilbake.. så det gikk fint da :)

// lite bilde fordi det var når jeg var mindre //

 

Jeg har i tillegg vert ved havet og kjørt båt og vert på eggejakt med godteri i! Jeg rakk ikke å ta bilde før det var spist opp.. Jeg håper vertfall at dere alle har hatt en fin påske med masse godteri, appelsin, kvikklunsj, ski/snowboard og sol!